Volkswagen Tiguan har länge varit en uppskattad bil med många styrkor. Det finns en anledning till att det är en av Volkswagens mest sålda modeller. Redan från början har den en bra utrustningsnivå med många säkerhetssystem som standard.  Nu finns den även som Plug-In hybrid vilket gör den än mer attraktiv som tjänstebil. Dessutom har du en körsträcka på el som räcker för nästan alla vardagsbehov – upp till 48 km enligt körcykeln WLTP.

Kort sagt en bil som har allt du kan begära av din tjänstebil, inklusive ett attraktivt förmånsvärde.

Läs mer om vårt erbjudande på Volkswagen Tiguan eHybrid här.

Kanske kan din arbetsgivare erbjuda en s.k. personalbil? Det innebär att du kompenserar företaget för dess kostnader genom ett bruttolöneavdrag. Det är ofta ett väldigt attraktivt sätt att finansiera din bil, inte minst en Plug-In hybrid som denna Tiguan. Kontakta gärna oss för att få veta mer.

Vi på Sixt Leasing vill göra det enkelt att ha bil! Därför hjälper vi dig att hitta den bil som är rätt för dig och ditt företag, oavsett bilmärke, och på vår hemsida har vi tagit fram exempelbilar som har den utrustning du som tjänstebilsförare behöver. Under tiden du leasar bilen tar vi hand om allt som har med bilen att göra och du får alla kostnader på en och samma månadsfaktura – smidigt och enkelt! Efter leasingtiden lämnar du tillbaka bilen och slipper fundera på om bilen är värd mer eller mindre än restvärdet – tryggt och enkelt!