Är du bilintresserad har du säkert redan hört talas om Volkswagens nya elbil. Nya ID.3 är redan från början konstruerad som en elbil vilket betyder att man, förutom att kunna erbjuda olika batteristorlekar med god räckvidd, kunnat bygga en bil med kompakta yttermått som är överraskande rymlig invändigt. Utrustningsnivån är riktigt bra redan från början med bl.a. adaptiv farthållare, navigation och assistanssystem. Tack vare möjlighet till 100 kW snabbladdning och en räckvidd på 42 mil enligt WLTP kan du göra även längre resor utan problem. Som vanligt när det gäller elbilar blir din körning tyst och behaglig samtidigt som driftskostnaderna är låga. Att förmånsvärdet är lågt gör knappast saken sämre!

Här ser du vårt erbjudande för nya ID.3.

Det finns flera versioner av ID.3, med räckvidd mellan 42 och 55 mil, och självklart har du möjlighet att välja just den modell och utrustningsnivå som passar dig och ditt företag.

Naturligtvis ingår försäkring, serviceavtal, fakturaadministration och fantastisk service – precis som vanligt hos Sixt Leasing!