Volkswagen Golf har länge varit en av Sveriges populäraste bilar. Mycket beroende på att den presterar bra på alla områden. Nu kan du beställa den helt eldrivna versionen, e-Golf, med kort leveranstid – beställer du en bil nu kan du oftast få den inom någon månad!

Räckvidden är 23 mil enligt den nya WLTP-metoden, vilket betyder att den i princip kan användas som vilken annan bil som helst.

I standardutrustningen ingår bl.a. adaptiv farthållare, navigation och assistanssystem som minskar risken för olyckor.

Kort sagt en bil som har det mesta du kan begära av din tjänstebil, inklusive ett mycket attraktivt förmånsvärde. Dessutom kan du åka omkring med rent samvete helt utan lokala utsläpp!

Läs mer om vårt erbjudande på Volkswagen e-Golf här.

Vi på Sixt Leasing vill göra det enkelt att ha bil! Därför hjälper vi dig att hitta den bil som är rätt för dig och ditt företag, oavsett bilmärke, och på vår hemsida har vi tagit fram exempelbilar som har den utrustning du som tjänstebilsförare behöver. Under tiden du leasar bilen tar vi hand om allt som har med bilen att göra och du får alla kostnader på en och samma månadsfaktura – smidigt och enkelt! Efter leasingtiden lämnar du tillbaka bilen och slipper fundera på om bilen är värd mer eller mindre än restvärdet – tryggt och enkelt!