Bra, för det finns numera en stor mängd bilmodeller med en räckvidd på 50 mil eller mer. Sixt Leasing erbjuder finansiering av samtliga modeller till dig som tjänstebilsförare.

De flesta klarar sig med mindre räckvidd än 50 mil, men givet att ladd infrastrukturen ännu inte är helt utbyggd, kan det kännas skönt att ha möjlighet att köra lite längre och inte drabbas av s.k. räckviddsångest.

I en artikel i Allt om Elbil kan du läsa mer om den undersökning som genomförts av Kantor Sifo på uppdrag av bilförmedlaren Kvdbil. Klicka här för att läsa mer.

Nedan listar vi 5 bilar med längst räckvidd som går att beställa idag: 

 1. Mercedes EQS
  Nya lyx sedanen från Mercedes-Benz sätter ribban högt gällande räckvidd, hela 740 km! Dock speglas detta i priset också, fr. 1 240 000 kr
 2. BMW iX
  På andra plats hittar vi nya BMW iX, en lyxig SUV med AWD med en imponerande räckvidd på 630 km. Priset startar från 1 081 000 kr
 3. Tesla Model 3
  På tredje plats har vi den oerhört populära Tesla Model 3, som också erbjuder AWD och med en räckvidd på 626 km, jämfört med bilarna ovan så är priset mer rimligt fr. 629 900 kr. 
 4. Ford Mustang Mach-E
  En debutant på elbilsmarknaden har vi Fords nya Mustang Mach-E. Här har Ford valt att satsa på räckvidd framför prestanda och kan stoltsera med en räckvidd på 610 km på en laddning. Ford Mustang Mach-E startar från 669 900 kr. 
 5. BMW i4
  Ännu en plats i topplistan får BMW med sin nya sedan i4 som ses som en utmanare till bland annat Tesla Model S. BMW i4 har en räckvidd på upp till 590 km med ett grundpris på 625 000 kr. 

Sixt Leasing erbjuder alltid rådgivning, bilpolicy och jämförelser av leasingkostnader och andra kostnader knutna till bilen. Samarbetar du med med Sixt Leasing hjälper vi dig att hitta rätt bil till dig och ditt företags behov, men minst lika viktigt tycker vi att den totala kostnaden är rätt och transparent. Tveka inte att kontakta Sixt Leasing – vi hjälper dig med din nästa tjänstebil.

Hitta din nya elbil idag!