Skoda Superb Combi har länge varit en uppskattad familjebil med slösande utrymmen och hög utrustningsnivå. Nu finns den även som Plug-In hybrid vilket gör den än mer attraktiv som tjänstebil. Dessutom har du en körsträcka på el som räcker för nästan alla vardagsbehov – upp till 55 km enligt den nya körcykeln WLTP.

Väljer du Business Adventure Edition får du en bil som har det mesta i utrustningsväg, inte minst säkerhetsmässigt! Bl.a. ingår LED-strålkastare Matrix, Parkeringsvärmare, Side assist, Lane assist, Traffic jam assist, Rear traffic alert och Emergency assist

Kort sagt en bil som har allt du kan begära av din tjänstebil, inklusive ett attraktivt förmånsvärde.

Läs mer om vårt erbjudande på Skoda Superb Combi Plug-In hybrid här.

Kanske kan din arbetsgivare erbjuda en s.k. personalbil? Det innebär att du kompenserar företaget för dess kostnader genom ett bruttolöneavdrag. Det är ofta ett väldigt attraktivt sätt att finansiera din bil, inte minst en Plug-In hybrid som denna Superb Combi. Kontakta gärna oss för att få veta mer.

Vi på Sixt Leasing vill göra det enkelt att ha bil! Därför hjälper vi dig att hitta den bil som är rätt för dig och ditt företag, oavsett bilmärke, och på vår hemsida har vi tagit fram exempelbilar som har den utrustning du som tjänstebilsförare behöver. Under tiden du leasar bilen tar vi hand om allt som har med bilen att göra och du får alla kostnader på en och samma månadsfaktura – smidigt och enkelt! Efter leasingtiden lämnar du tillbaka bilen och slipper fundera på om bilen är värd mer eller mindre än restvärdet – tryggt och enkelt!