Kör du elbil eller labbhybrid? Tillsammans med Clever kan vi på Sixt Leasing nu erbjuda lösningar som förenklar ditt bilinnehav.
Tillsammans med Clever erbjuder Sixt Leasing ett laddkort som du kan använda på CLEVERs publika laddstationer i Sverige, Danmark och Tyskland. Som kund till Sixt Leasing får du första laddningen gratis!
Sixt Leasing erbjuder även finansiering av laddbox för hemmaladdning. Vi erbjuder leasing för 259:-+moms* om du väljer att finansiera laddboxen tillsammans med din tjänstebil.  Behöver du hjälp med installationen ordnar vi givetvis detta. Laddboxen fungerar till alla elbilsmärken som säljs i Sverige idag!
Intressant att veta för dig med tjänstebil är att laddboxen inte är förmånsgrundande!

Vilka är CLEVER?
CLEVER gör det lätt att köra elbil
CLEVER tillhandahåller laddmöjligheter för alla elbilsförare – till båda privatpersoner, företag och den offentliga sektorn. De erbjuder laddlösningar i hemmet, i garaget och i den publika miljön. Och deras laddlösningar kan användas av alla moderna elbilar.
CLEVER driver samtidig Sveriges största nätverk av snabbladdstationer för elbilar. Deras snabbladdstationer hittar du längs motorvägsnätet och vid centrala mackar. Det betyder att du alltid kan ladda din bil – även om du är långt hemifrån. En uppladdning tar bara 20-30 minuter.
CLEVER ägs av energibolagen Öresundskraft, Jämtkraft och Tekniska verken i Linköping.

*exempel vid 36 månaders leasingavtal