Så väljer du rätt företagsleasing för din verksamhet.

Det är avgörande att välja rätt leasingupplägg för företagets ekonomi och framgång. Det finns flera faktorer att överväga när du ska välja en lösning, inklusive löptid, leasinghyra, körsträcka, underhåll och mer.

Här listar vi några enkla steg du kan ta för att hitta en företagsleasing som passar dina behov.

Tveka inte att kontakta oss om du vill diskutera dessa steg.
Vi erbjuder ett brett utbud av leasing-lösningar anpassad efter dina behov:

Företagsleasing bil med flexibla och transparenta avtal

  1. Definiera dina behov: Innan du börjar leta ny tjänstebil, ta dig tid att definiera dina behov och mål. Vilken typ av fordon behöver du? Vilken körsträcka passar dina behov? Vilken typ av underhålls- och reparationsavtal vill du ha? Ju mer du vet om vad du behöver, desto lättare blir det att hitta rätt lösning som passar dina krav och behov
  2. Jämför olika alternativ: Det finns många olika alternativ att välja mellan, så som finansiell leasing, operationell leasing och mer. Var noga med att jämföra olika alternativ och ta reda på vilka som passar bäst dina behov. Tänk på att olika alternativ kan ha olika fördelar och nackdelar, så det är viktigt att ta hänsyn till faktorer som leasinghyra, avtalets löptid och utköpsklausuler.
  3. Utvärdera kostnader: En annan viktig faktor att överväga när du väljer leasing är den totala kostnaden, företagets TCO (Total Cost of Ownership). Tänk på att leasinghyran bara är en del av den totala kostnaden. Andra faktorer som bör övervägas inkluderar service & underhåll, försäkringar och drivmedelskostnader. Se till att du har en klar uppfattning över de totala kostnaderna för leasing innan du fattar ett beslut.
  4. Se över avtalet noga: När du har hittat en lösning som passar dina behov och budget, se till att du går igenom avtalet noga innan du undertecknar. Var noga med att förstå alla villkor och begränsningar i avtalet, inklusive avtalets löptid, körsträcka och underhållskrav.

Låt Sixt Leasing hjälpa dig att hitta den perfekta företagsleasingen för ditt företag. Kontakta oss idag för mer information och en personlig rådgivning. Tillsammans kan vi hitta den leasinglösning som passar dina behov och budget.

Hos Sixt Leasing får du inte bara företagsleasing, du får också en pålitlig partner som finns vid din sida hela vägen.