Volvo V60 lär bli en av Sveriges mest sålda bilmodeller och du vet väl att den även finns som laddhybrid? Eftersom vi på Sixt Leasing gärna ser en snabbare omställning till bilar som är elektrifierade ger vi ditt företag möjlighet att leasa denna modell med ett upplägg där det mesta ingår – här ser du vårt erbjudande. Om du har ett körmönster som inte är optimalt för en laddhybrid kan du naturligtvis även leasa andra modeller från Volvo genom oss.

Vi är märkesoberoende vilket betyder att vi kan hjälpa dig oavsett vilken bilmodell du föredrar. På vår hemsida har vi tagit fram exempelbilar som har den utrustning du som tjänstebilsförare behöver. Vill du ha annan utrustning eller kanske en bilmodell som du inte hittar på hemsidan? Ingen fara, kontakta oss så tar vi fram ett förslag till dig.

Under tiden du leasar bilen tar vi hand om allt som har med bilen att göra och du får alla kostnader på en och samma månadsfaktura – smidigt och enkelt! Efter leasingtiden lämnar du tillbaka bilen och slipper fundera på om bilen är värd mer eller mindre än skulden.