Volkswagen Passat GTE har länge varit en av Sveriges populäraste laddhybridbilar. Nu har den uppdaterats och förbättrats på alla punkter. Förutom en uppdaterad design erbjuder den en högre utrustningsnivå och, inte minst, längre körsträcka på el – upp till 55 km enligt den nya körcykeln WLTP. Det betyder att de allra flesta av oss klarar nästan all vardagskörning med enbart eldrift! Nu är dessutom leveranstiderna normala – beställer du en bil nu kan du få den runt årsskiftet.

I standardutrustningen ingår bl.a. filhållningsassistent, adaptiv farthållare, navigation och assistanssystem som minskar risken för olyckor.

Kort sagt en bil som har det mesta du kan begära av din tjänstebil, inklusive ett attraktivt förmånsvärde.

Läs mer om vårt erbjudande på nya Volkswagen Passat GTE här.

Vi på Sixt Leasing vill göra det enkelt att ha bil! Därför hjälper vi dig att hitta den bil som är rätt för dig och ditt företag, oavsett bilmärke, och på vår hemsida har vi tagit fram exempelbilar som har den utrustning du som tjänstebilsförare behöver. Under tiden du leasar bilen tar vi hand om allt som har med bilen att göra och du får alla kostnader på en och samma månadsfaktura – smidigt och enkelt! Efter leasingtiden lämnar du tillbaka bilen och slipper fundera på om bilen är värd mer eller mindre än restvärdet – tryggt och enkelt!