Mercedes-Benz har lanserat nya GLA – här får du en progressivt formgiven bil som är kompakt utan att göra avkall på komfort och teknik.

Även om bilen är kompakt är kupén förvånansvärt rymlig mycket och täcker de flestas behov. Utrustningsnivån är hög och Mercedes-Benz lovordade infotainmentsystem MBUX är standard, dessutom ingår t.ex. navigation och parkeringssensorer med automatisk parkeringshjälp.

Att totalkostnaden är riktigt förmånlig gör saken bara ännu bättre för både dig och ditt företag. Här kan du se vårt erbjudande.

Vi vill göra det enkelt att ha bil. Därför hjälper vi dig att hitta den bil som är rätt för dig, oavsett bilmärke, och på vår hemsida har vi tagit fram exempelbilar som har den utrustning du som tjänstebilsförare behöver. Under tiden du leasar bilen tar vi hand om allt som har med bilen att göra och du får alla kostnader på en och samma månadsfaktura – smidigt och enkelt! Efter leasingtiden lämnar du tillbaka bilen och slipper fundera på om bilen är värd mer eller mindre än restvärdet.