Nu är det ännu förmånligare att köra Tesla!

Tesla leasing

Som du säkert känner till har det införts ett Bonus/Malus-system som gör det ännu förmånligare att köra elbil. Med Tesla Model X får du naturligtvis ta del av denna bonusen samtidigt som du inte behöver göra avkall på flexibilitet eller utrymmen – du kan välja din Model X i fem-, sex- eller sjusitsigt utförande. Som grädde på moset får du låga driftskostnader och kan dessutom köra med gott miljösamvete. Behöver du inte dessa slösande utrymmen kan du naturligtvis istället välja Tesla Model S. Se våra finansieringsexempel för Tesla här.

Vi på Sixt Leasing har lång erfarenhet av att finansiera Tesla och vårt fokus ligger på att du som kund ska få ett enkelt och tryggt bilinnehav. Efter leasingtiden lämnar du tillbaka bilen och slipper fundera på om bilen är värd mer eller mindre än restvärdet. Under tiden du har bilen tar vi hand om alla fakturor som hör till bilen och du får alla kostnader på en och samma månadsfaktura – du får mer tid över till ditt arbete och din familj, eller varför inte till att njuta av bilen!

Populära Tesla leasingbilar

Går du i nybilstankar?

Här på Sixt leasing hjälper vi dig med att hitta rätt bil med rätt avtal som passar dina behov och plånbok, oavsett storlek på vagnpark.

Kontakta oss så berättar vi mer!