Nu är det dags för nästa spännande nyhet när det gäller elbilar. Mercedes-Benz har lanserat EQA, en bil med plats för fem personer och med komfort, säkerhet och ergonomi i centrum, precis som vanligt när det gäller Mercedes-Benz. Utrustningen är omfattande med bl.a. adaptiv farthållare, navigation och assistanssystem. Tack vare möjlighet till 100 kW snabbladdning och en räckvidd på ca 40 mil enligt WLTP kan du göra även längre resor utan problem. Som vanligt när det gäller elbilar blir din körning tyst och behaglig samtidigt som driftskostnaderna är låga. Att förmånsvärdet är lågt gör knappast saken sämre!

Här ser du vårt erbjudande för nya Mercedes-Benz EQA 250.

Självklart har du möjlighet att välja just den utrustningsnivå som passar dig och ditt företag.

Kanske kan din arbetsgivare erbjuda en s.k. personalbil? Det innebär att du kompenserar företaget för dess kostnader genom ett bruttolöneavdrag. Det är ofta ett väldigt attraktivt sätt att finansiera din bil, inte minst en elbil som denna EQA 250. Kontakta gärna oss för att få veta mer.

 

Naturligtvis ingår försäkring, serviceavtal, fakturaadministration och fantastisk service – precis som vanligt hos Sixt Leasing!