Mercedes-Benz E-klass med ny teknik för en bättre miljö!

Teknikutvecklingen går snabbt idag och vi på Sixt Leasing vill naturligtvis ge dig som tjänstebilsförare möjlighet att ta del av den nya tekniken och samtidigt hjälpa miljön på traven.

Mercedes-Benz lanserar nu några nyheter som säkert är mycket intressanta för många tjänstebilskunder. Det är E-klassen, en modell med slösande utrymmen och komfort, som får ta del av nyheterna först. E-klassen är dessutom väldigt välutrustad från grunden.

Den första nyheten är en Plug-In-Hybrid, E 300 de, som har en elmotor för vardagskörningen och en dieselmotor för långkörning. På detta sätt kombinerar du utsläppsfri körning i närmiljön med riktigt låg förbrukning, och därmed låga koldioxidutsläpp, vid långkörning. Här kan du få veta mer om leasing av denna modell.

Den andra nyheten är E 220 d HVO som är godkänd för 100% HVO, d.v.s. syntetisk, förnybar diesel; ett drivmedel som minskar koldioxidutsläppen med 80-90%. Det betyder alltså att körningens klimatpåverkan minskar avsevärt. Här ser du vårt erbjudande på denna modell.

Båda nyheterna kan du dessutom få både som sedan och kombi.

Vi vill göra det enkelt att ha bil! Därför hjälper vi dig att hitta den bil som är rätt för dig, oavsett bilmärke, och på vår hemsida har vi tagit fram exempelbilar som har den utrustning du som tjänstebilsförare behöver. Under tiden du leasar bilen tar vi hand om allt som har med bilen att göra och du får alla kostnader på en och samma månadsfaktura – smidigt och enkelt! Efter leasingtiden lämnar du tillbaka bilen och slipper fundera på om bilen är värd mer eller mindre än restvärdet.

Populära Mercedes leasingbilar

Går du i nybilstankar?

Här på Sixt leasing hjälper vi dig med att hitta rätt bil med rätt avtal som passar dina behov och plånbok, oavsett storlek på vagnpark.

Kontakta oss så berättar vi mer!