Facebook
LinkedIn

BMW leasing med Personlig Service

Vi vet att leasing kan vara jobbigt, speciellt när det kommer till kontrakt och administration. Det är därför vi är här för att hjälpa till!

Sixt Leasing erbjuder BMW leasing med personlig service. Vi tar hand om pappersarbetet och administrationen åt dig, så att du kan fokusera på att få ditt företag att växa. Dessutom är våra hyresavtal flexibla och skräddarsydda efter dina behov.

Så om du letar efter ett problemfritt sätt att företagsleasa en BMW, då är Sixt Leasing den perfekta lösningen för dig.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation och se hur enkelt leasing kan vara.

BMW Tjänstebilar & förmånsbil

Leasa BMW utan krångel

BMW företagsleasing, ett utmärkt sätt att skaffa en helt ny BMW till en fördelaktig månadskostnad. När du leasar BMW betalar du endast för användning under leasingperioden.

Med BMW företagsleasing kan du enkelt uppgradera till en nyare BMW-modell när leasingavtalet löper ut. Lämna enkelt tillbaka din nuvarande BMW och leasa en ny.

BMW företagsleasing är ett fantastiskt sätt att köra en av världens bästa bil, utan att behöva köpa den. Det finns många fördelar med att leasa en BMW. Låg månadskostnad och avtal anpassad efter dina önskemål.  Serviceavtal och försäkring ingår så du slipper oroa dig och kan i stället köra utan bekymmer.

Leasa BMW | Företagsleasing

Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation och se hur enkelt leasing kan vara.