Volkswagen ID Buzz

Möt nya Volkswagen ID Buzz

Möt helt nya vw ID Buzz, en nyutvecklad elektrisk hållbar elbil med inspiration från den första Volkswagen folkabussen.

  • Fordonskatt: 360 kr
  • Bränsletyp: El
  • Motoreffekt: 150 kW (204 hk)
  • Bränsleförbrukning: 0l/100 km
  • CO2 g/km:  0g/km
Vw id buzz | Sixt leasing

Med ett helt nytt interiörkoncept ger ID Buzz gott om plats för både passagerare och lastutrymme, oavsett dina behov. Den perfekta kompanjonen vare sig det är för familjen eller för jobbet!
Behöver du mer utrymme finns även möjlighet att lägga till tillvalet ID Buzz Box som är en praktisk och borttagbar förvaringslåda.

En helt ny folkabuss Interiör

Vw Id buzz levereras som koldioxidneutral, interiören är delvis tillverkad av återvunnet material samtidigt som den är helt djurläderfri.
Den ger en högteknologisk upplevelse med internetuppkoppling och integrerad röststyrning, en 12 tums pekskärm som gör styrning av fordonsfunktioner bekvämt, enkelt och tilltalande.

Med smarta tillbehör så som USB-uttag i passagerardörren, en gömd trådlös mobil laddare på instrumentbrädan och ett helt platt golv visar att ID Buzz är designad med omsorg och hänsyn till dagens behov.

volkswagen id buzz interiör | Sixt leasing

Batteriet som monteras längs med golvet gör att tyngdpunkten är låg, samtidigt som den bakmonterade motorn frigör utrymme över framaxeln vilket förbättrar styrningen och gör bilen enkel att köra.

0—100 km/t tar 10.2 sekunder, men bilen känns piggare än så tack vara den mjuka transmissionen och det omedelbara vridmomentet från elmotorn på 204 hk.    

ID Buzz kommer med ett 77 kWh stort batteri och en elmotor på 150 kW (204 hk), vilket ger en räckvidd på cirka 400–425 km och kan snabbladdas med upp till 170 kW.

Volkswagen släpper två modeller; ID Buzz People med 5 säten, en motor på 150 kW bakhjulsdrift 1 vxl. Samt ID Buzz Cargo med samma motor, 2-sittssoffa på passagerarsidan och ett stort lastutrymme med trägolv.

Provkörning av ID Buzz och ID Buzz cargo blir möjligt när bilen finns i Sverige som uppskattas ske under senare delen av 2022.   

VW id buzz | företagsleasing

Här på Sixt har vi jobbat med billeasing och biluthyrning i över 109 år och kan branschen utan och innan, vi hjälper dig att hitta rätt bil till rätt pris och med rätt villkor som passar dig och ditt företag. Vi älskar service och värdesätter enkelhet, innovation och personlig service, därför kan du känna dig trygg att tillsammans hittar vi vägen till rätt bil.   

Kontakta oss redan idag så berättar vi gärna mer.

Populära leasingbilar

Går du i nybilstankar?

Här på Sixt leasing hjälper vi dig med att hitta rätt bil med rätt avtal som passar dina behov och plånbok, oavsett storlek på vagnpark.

Kontakta oss så berättar vi mer!