Mercedes Benz GLC 300e 4MATIC

GLC 300 e - Dynamik och effektivitet i klass-ledande teknik som samtidigt behåller fokus på förfining.

GLC 300 e med Fyra-cylinder, turboladdad bensindrivlina som ger 201 hk och 320 Nm vridmoment, samtidigt som en 100 kW elmotor med 134 hk och 440 Nm vridmoment, kombinerad 308 hk och 550 Nm vridmoment.

Systemet ger en sömlös transition mellan hel-elektrisk och bensinkraft oavsett vilken hastighet du kör. Samtidigt som GLC 300 e:s mjukt växlande nio-växlad automat växellåda servar varje växel utan krångel.

GLC 300 e har också en elektrisk-mode vilket ger möjligheten att köra helt elektriskt i upp till 140 km/h, dock accelererar du hårt hoppar bensinmotorn in.

GLC 300e 4MATIC

GLC 300 e väger hela 2,355 kg, vilket är avsevärt tyngre än konkurrenterna BMW X3 och Audi Q5, men tack vara det 4MATIC AWD systemet svarar bilen mycket väl och ger en säker och neutral balans.

Är du redan känd med den senaste C-klassen så finns inga större överraskningar på insidan. En 11.9-tums porträtt-orienterad touchscreen sitter i mitten av instrumentbrädan och en 12.3-tums digital display sitter framför föraren. Navigationssystemet är dessutom specialanpassad för laddhybrid, som gör det möjligt att lägga upp rutten utifrån var det finns laddplatser längs vägen.

Båda displayerna är skarpa och tydliga, med MBUX infotainment som är ett av de enklaste och mest intuitiva systemen som finns. Kvaliteten och finishen är den bästa i detta segment och den fortsätter bakåt där det också finns gott om benutrymme och takhöjd för vuxna.

Populära Mercedes Benz leasingbilar

Går du i nybilstankar?

Här på Sixt leasing hjälper vi dig med att hitta rätt bil med rätt avtal som passar dina behov och plånbok, oavsett storlek på vagnpark.

Kontakta oss så berättar vi mer!