Förmånlig och smidigt företagsleasing anpassad efter dina individuella behov.

Funderar du på att skaffa ny tjänstebil till företaget?

Då är leasing den bästa lösningen för dig. Att kunna lyfta momsen och i vanliga fall slippa betala kontantinsats är bara några fördelar med leasing.

Om du köper en bil till företaget har du i vanliga fall ingen rätt att lyfta någon moms, däremot om du leasar en bil till företaget får du göra avdrag för halva momsen på leasingavgiften. Samtidigt som du i vanliga fall genom leasing inte behöver betala kontantinsats, även kallad första förhöjd hyra. Detta innebär att du kan behålla viktig kapital i företaget.

Sixt leasing visar vägen till en smidigare leasing

Att leasa en bil till ditt företag fungerar som en vanlig bilfinansiering, där du får full flexibilitet för hur ditt avtal läggs upp. Du har möjlighet att välja olika längder på leasingavtalet, välj vilken körsträcka du vill ha samt olika restvärden beroende på vad du önskar.

Att välja Sixt leasing som partner för din nästa tjänstebil innebär att du väljer exakt den bil och upplägg som passar dig, detta eftersom vi är en märkesoberoende leverantör av premiumbilar med nära samarbete mellan Sixt hyrbilar vilket gör att vi kan optimera inköp, processer, organisation m.m., allt för att göra ett så bra upplägg som möjligt för dig som kund. Sixt i Sverige köper in mer än 5 000 nya bilar per år.

Vill du ha en komplett lösning för ditt företag?

Tveka inte att kontakta oss redan idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa ditt företag. Sixt leasing – Show the way!

Premium tjänstebilar

Fördelar med leasing via Sixt leasing

  • Fakturaadministration ingår. Mindre och enklare administration för dig, vi samlar alla kostnader på en smidig månadsfaktura.
  • Service, underhåll och försäkring ingår. Kör utan bekymmer, hyrbilar ingår om olyckan är framme.
  • Påverkar inte balansräkningen i vanliga fall. Avdragsgill kostnad för företag och dessutom påverkar det inte företagets soliditet.
  • Företaget binder inte upp viktig kapital.
  • Garanterat restvärde.
  • Guldkort hos Sixt hyrbilar. En massa fördelar, erbjudanden och rabatter från Sixt hyrbilar.

Få Personlig Hjälp!

Behöver du hjälp eller hittar du inte exakt det du letar efter? 
Lämna namn, tel och en kort beskrivning av ditt ärende så ringer vi upp dig.