Mach-E, ikoniskt modellnamn i elektrisk tappning

Upptäck nya Ford Mach-E

Du som vill ha en eldriven tjänstebil har nu ytterligare en valmöjlighet. Nya Ford Mustang Mach-E är en rymlig och praktisk familjebil med en design som ger mycket ”vill ha”-känsla! Räckvidden är upp till drygt 60 mil enligt WLTP-normen och du har tillgång till över 150 000 laddningsstationer över hela Europa. Du har även tillgång till Ionity-nätverket för snabbladdning. Bilen är från början utrustad med de flesta moderna säkerhetssystemen och har en utrustningsnivå som uppfyller de flesta önskemål. Räcker inte detta finns det flera prisvärda paket att välja till. Här kan du se våra erbjudanden för ett par varianter av Mustang Mach-E.

Ford Mustang Mach-E finns att få med flera olika batteristorlekar och drivsystem, naturligtvis kan du välja just den modell och utrustning som passar dig och ditt företag.

Naturligtvis ingår försäkring, serviceavtal, fakturaadministration och fantastisk service – precis som vanligt hos Sixt Leasing!

Populära leasingbilar

Går du i nybilstankar?

Här på Sixt leasing hjälper vi dig med att hitta rätt bil med rätt avtal som passar dina behov och plånbok, oavsett storlek på vagnpark.

Kontakta oss så berättar vi mer!