Elbilar hos Sixt Leasing för ett renare samvete och en bättre miljö!

Leasing Elbil

Nu börjar rena elbilar komma på bred front och vi på Sixt Leasing vill naturligtvis ge dig som tjänstebilsförare möjlighet att ta dig fram på ett miljösnällt sätt. Eftersom vi på Sixt är märkesoberoende kan vi i princip erbjuda ett leasingupplägg på alla elbilsmodeller som förekommer på den svenska marknaden.

Som du säkert känner till händer det mycket på teknikfronten, inte minst erbjuds flera modeller nu med högre batterikapacitet än tidigare vilket gör att elbilarna blir mycket lättare att använda i vardagen – du får en räckvidd som täcker nästan all vanlig körning och vid långkörningar passar du på att äta eller fika under tiden du har bilen på laddning.

Vi vill göra det enkelt att ha bil! Därför hjälper vi dig att hitta den elbil som är rätt för ditt körmönster och dina behov, oavsett bilmärke, och på vår hemsida har vi tagit fram exempelbilar som har den utrustning du som tjänstebilsförare behöver. Under tiden du leasar bilen tar vi hand om allt som har med bilen att göra och du får alla kostnader på en och samma månadsfaktura – smidigt och enkelt! Efter leasingtiden lämnar du tillbaka bilen och slipper fundera på om bilen är värd mer eller mindre än restvärdet.

Här kan du se exempel på de elbilar som vi erbjuder.

Populära elbilar

Går du i nybilstankar?

Här på Sixt leasing hjälper vi dig med att hitta rätt bil med rätt avtal som passar dina behov och plånbok, oavsett storlek på vagnpark.

Kontakta oss så berättar vi mer!