Ingen som är bilintresserad kan ha missat att det snart är dags för Polestar 2 att inta våra vägar. Modellen har väckt stor uppmärksamhet både i Sverige och utomlands för sin design och för att det är en av få elbilar med en stark kombination av komfort, säkerhet och god räckvidd. Kanske är detta den perfekta tjänstebilen för dig?

Som förare laddar du enklast hemma och startar dagen med en ”fulltankad” bil. Samtidigt får du låga driftskostnader i kombination med ett attraktivt restvärde.

Beställ din Polestar 2 via oss på Sixt Leasing så får du en bil under hösten (som orderläget ser ut nu)! Läs mer om erbjudandet här.

Vi är märkesoberoende vilket betyder att vi kan hjälpa dig oavsett vilken bilmodell du föredrar. På vår hemsida har vi tagit fram exempelbilar som har den utrustning du som tjänstebilsförare behöver. Vill du ha annan utrustning eller kanske en bilmodell som du inte hittar på hemsidan? Ingen fara, kontakta oss så tar vi fram ett förslag till dig.

Under tiden du leasar bilen tar vi hand om allt som har med bilen att göra och du får alla kostnader på en och samma månadsfaktura – smidigt och enkelt! Efter leasingtiden lämnar du tillbaka bilen och slipper fundera på om bilen är värd mer eller mindre än skulden.