Är din nasta tjanstebil en laddhybrid med attraktivt formansvarde

Passa på att njuta av tystnaden när du kör utsläppsfritt i närområdet utan att göra avkall på räckvidden när du behöver köra längre sträckor.

Vi på Sixt Leasing har stor erfarenhet av elbilar och laddhybrider och erbjuder leasinglösningar för alla bilmärken. Idag finns det ett stort urval av laddhybrider vilket gör att det oftast går att hitta en bil som passar just dig och ditt företag. Kör du ofta långa sträckor kanske en lösning med elmotor kombinerat med en dieselmotor är rätt? Vid kortare körsträckor är det kanske mer rätt med en bensinmotor som komplement till elmotorn. Att förmånsvärdet dessutom är attraktivt är ytterligare en anledning att välja en laddhybrid.

Här ser du ett urval av de laddhybridbilar, eller Plug-In-Hybrider, vi erbjuder. Kontakta oss gärna så berättar vi mer och hjälper dig att hitta den bil som passar dina behov och ditt körmönster.

Vi på Sixt Leasing vill göra det enkelt att ha bil! Därför hjälper vi dig att hitta den bil som är rätt för dig, oavsett bilmärke, och på vår hemsida har vi tagit fram exempelbilar som har den utrustning du som tjänstebilsförare behöver. Under tiden du leasar bilen tar vi hand om allt som har med bilen att göra och du får alla kostnader på en och samma månadsfaktura – smidigt och enkelt! Efter leasingtiden lämnar du tillbaka bilen och slipper fundera på om bilen är värd mer eller mindre än restvärdet – tryggt och enkelt!

Populära leasingbilar

Går du i nybilstankar?

Här på Sixt leasing hjälper vi dig med att hitta rätt bil med rätt avtal som passar dina behov och plånbok, oavsett storlek på vagnpark.

Kontakta oss så berättar vi mer!