KIA Leasing

KIA på frammarsch

Idag är det fler och fler arbetsgivare som erbjuder sina anställda en så kallad personalbil. Du kan då köra en ny, säker bil betydligt billigare än om du köper den själv. Arbetsgivaren ersätts genom ett bruttolöneavdrag och bilen blir därmed kostnadsneutral för denne samtidigt som du själv får ett förmånligt bilinnehav.

Vi på Sixt Leasing har stor erfarenhet av personalbilar och erbjuder leasinglösningar för alla bilmärken. Ett märke som är på stark frammarsch är KIA som har ett antal modeller som är laddbara – och dessutom med kort leveranstid!

Här ser du KIA Plug-In-Hybrider som vi erbjuder. Kontakta oss gärna så berättar vi mer och hjälper dig att hitta den bil som passar dina behov och ditt körmönster.

Naturligtvis passar en KIA lika bra för dig som använder bilen mestadels i ditt arbete.

Vi på Sixt Leasing vill göra det enkelt att ha bil! Därför hjälper vi dig att hitta den bil som är rätt för dig, oavsett bilmärke, och på vår hemsida har vi tagit fram exempelbilar som har den utrustning du som bilförare behöver. Under tiden du leasar bilen tar vi hand om allt som har med bilen att göra och du får alla kostnader på en och samma månadsfaktura – smidigt och enkelt! Efter leasingtiden lämnar du tillbaka bilen och slipper fundera på om bilen är värd mer eller mindre än restvärdet – tryggt och enkelt!

Populära Kia leasingbilar

Går du i nybilstankar?

Här på Sixt leasing hjälper vi dig med att hitta rätt bil med rätt avtal som passar dina behov och plånbok, oavsett storlek på vagnpark.

Kontakta oss så berättar vi mer!